Met een kleine fabriek in het voorgebergte van Snowdonia, Wales en een hoofdkantoor in Manchester, is Little Greene een onafhankelijk familiebedrijf en de enige fabrikant, die nog steeds een compleet assortiment traditionele en moderne decoratieve verven voor het gehele huis produceert. De milieuvriendelijke, kindveilige, watergedragen en op olie gebaseerde verven van Little Greene zijn verkrijgbaar in afwerkingen voor o.a muren, plafonds, houtwerk, vloeren en exterieurs. De verfkleuren zijn aangevuld met een ongeëvenaarde collectie authentiek archiefbehang, welke aangepast en opnieuw gekleurd zijn voor het hedendaagse interieur.

Bestellingen kunt u heel eenvoudig via onze webshop doen.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel