per pagina
Sorteer op
    1 - 50 van 56 resultaten
  • 1
  • 2

KEK Gouden behangcollectie bestaat uit nieuwe en bestaande dessins, maar dan op een basis van goud behang, aangevuld met steeds één kleur. In totaal komen er 19 prints in 3 standaardmaten (4-, 6- en 8-baans). De baanbreedte van dit behang is 50 cm. Levertijd: 4 tot 8 werkdagen.

Deze behangcollectie is gemaakt van een zeer zware kwaliteit vliesbehang (260 grams) met een afwasbare metallic toplaag in de kleur goud. Het goud heeft een mooie zijdeglans-achtige uitstraling met een lichte structuur. Daarnaast is dit behang biologisch afbreekbaar en bevat het geen substanties die slecht zijn voor milieu of gezondheid.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is verkooppunt van KEK Amsterdam. Alle behangcollecties van KEK Amsterdam kunt u in onze winkel vinden . 

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

 

 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel