Polyvine verniswas combineert de duurzaamheid van een vernis met de uitstraling van een was. Verniswas beschermt alle houtsoorten en is watervast en vlekbestendig. Met verniswas creëer je een natuurlijke matte look. Verniswas is op waterbasis, dus sneldrogend en eenvoudig aan te brengen. Geschikt voor houten meubels, trappen, vloeren, etcetc.

Hoe brengt u Polyvine verniswas aan? Gebruik een platte kwast en breng een gulle laag verniswas aan (niet te dun, dan droogt het te snel en is er kans op aanzetten). Strijk uit in de richting van de houtnerf. Eventueel kunt u de verniswas uitvegen met een pluisvrije doek, ook weer in de nerfrichting. Binnen 15 minuten is de verniswas droog!
Tip: Wilt u een transparantere look? Verdun de gekleurde verniswas dan niet met water, maar voeg transparante verniswas toe.

Afwerken? Verniswas hoeft u normaal gesproken niet af te werken. Trappen en vloeren moet u echter wel beschermen met Polyvine  vloervernis. Op alle andere plaatsen waar extra bescherming nodig is, kunt u Polyvine decorateursvernis aanbrengen.

Tip: Polyvine verniswas is ook mooi te gebruiken over krijtverf heen. Schilder een meubel twee keer met krijtverf en werk het af met Polyvine verniswas voor een doorleefde look. 

Polyvine verniswas is verkrijgbaar in: kleurloos, wit, gouden den, notelaar, grijs, taupe en zwart.

Sorteer op
© 2011 - 2021 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel