Het Britse merk “Little Greene” is wereldberoemd om zijn behang en verf. Little Greene produceert een compleet assortiment aan prachtige behangcollecties met behulp van gespecialiseerde en traditionele drukwerkmethodes.

Als partner van English Heritage en National Trust beschermen en promoten zij het historische Engeland op het gebied van kleuronderzoek en restauratiewerkzaamheden. Zowel de verfkleuren als de behangcollecties van Little Greene zitten bordenvol geschiedenis. Elke kleur en elk behangpatroon heeft een mooi verhaal te vertellen.

Little Greene maakt gebruik van de beste kwaliteit om de behangcollecties de verfijnde texturen, rijke kleurdiepte, elegante uitstraling, duurzaamheid en lange levensduur te geven. Alle behangsoorten hebben bijbehorende verfkleuren uit het “Colours of England” kleurenpalet. 

De collecties zijn bij ons in de winkel in te kijken. Er is tevens een mogelijkheid om ze mee naar huis te nemen.

Bestellingen kunt u ook eenvoudig via onze webshop doen.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel