Little Greene Verf: Wij zijn in het bezit van een Little Greene verfmengmachine. Alle Little Greene verven worden uit eigen voorraad geleverd. Geen Levertijd. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

Amazona krijtverf & colourwax: Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

L'Authentique lakken, krijtverf & kalkverf: Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

L'Authentique betonlook verf: Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

Pure & Original: Levertijd is 3-4 werkdagen.

Painting the Past: Bestellingen voor 12.00 uur worden dezelfde dag verstuurd (indien voorradig).

Cepe, Justpaint, Koopmans, Polyvine: Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

HistorONESigma en Sikkens: Van beide merken hebben wij een verfmengmachine. Alle verven van Sigma en Sikkens worden uit eigen voorraad geleverd. Bestellingen voor 16.00 uur worden dezelfde dag verstuurd.

Behang: De levertijd bedraagt doorgaans een paar dagen (tenzij anders is vermeld). Behang wordt per klant besteld en kan dus niet retour.

Bibelotte: Het behang wordt per klant op bestelling gemaakt (en kan dus niet retour). Levertijd plusminus 7 werkdagen.

KEK Amsterdam: Het behang wordt per klant op bestelling gemaakt (en kan dus niet retour). Levertijd plusminus 6-8 werkdagen.

Heeft u een bestelling geplaatst dan ontvangt u van ons bericht over de verwachte levertijd en een link met de track&trace-code zodat u uw bestelling kunt volgen.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel