Artikel 5 van 6

Little Greene Absolute Matt Emulsion 5 liter

€ 173,00 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Grotendeels uit eigen voorraad leverbaar

√ Little Greene specialist van de regio

 

Little Greene Absolute Matt Emulsion

Absolute Matt Emulsion van Little Greene is een luxe matte muurverf op waterbasis voor binnenmuren en plafonds. Ze is verkrijgbaar in het complete kleurenpalet van Little Greene, heeft een glansniveau van slechts 3% en biedt na het drogen een ongelooflijk krijtachtige, effen muurverf, die zorgt voor meer karakter, diepte en textuur in de ruimte. De verf is verkrijgbaar in een proefpotje, 250 ml, 1 liter, 2½ liter, 5 liter en 10 liter op aanvraag. Rendement plusminus 14 m² per liter.

Een prachtige muurverf

De muurverf op waterbasis is de ideale keuze zowel voor muren als plafonds in woonruimten met weinig verkeer, slaapkamers en studeerkamers, waar esthetiek essentieel is. Absolute Matt heeft een zeer laag glansniveau van slechts 3%, en biedt daarom een prachtige effen, pigmentrijke uitstraling, met kleuren die subtiel veranderen bij ander licht.

De krijtachtige uitstraling van Absolute Matt is vooral merkbaar op de donkere tonen van het palet van Little Greene. De textuurkwaliteit van de muurverf verbetert de esthetiek van rijkere, diepere tinten zoals 'Lamp Black', 'Obsidian Green' en 'Basalt'.

Makkelijk aan te brengen

Absolute Matt is sneldrogend en vrijwel geurloos en heeft een hoge dekking, waardoor het makkelijk aan te brengen is, zodat u uw project snel kunt voltooien met minimaal tijdverlies. Het hoge pigmentniveau in de verf zorgt voor een rijke kleurdiepte, wat betekent dat je minder lagen nodig hebt om de perfecte muurverf te bereiken.

Kindvriendelijk

Absolute Matt is gecertificeerd als 'Kindvriendelijk' in BS EN 71-3:2013 (ook bekend als de Speelgoed Verf normen), bevat bijgevolg geen gevaarlijke ingrediënten is volledig veilig voor gebruik in alle ruimten van een gezinswoning.

Waterbasis

Deze muurverf op waterbasis bevat geen extra VOS. Dit betekent dat ze niet bijdraagt tot de vervuiling van de atmosfeer, en ruim voldoet aan alle wetten betreffende VOS. Na het aanbrengen van de muurverf kunnen de kwasten en rollers gewoon worden uitgespoeld onder stromend water.

Ademende verf

Een traditionele, ademende muurverf die ideaal is voor binnenmuren van kalk of natuurlijk gips en ook een uitstekende keuze voor monumenten.

Advies voor voorbereidend werk/De ondergrond voorbereiden

Vlekkerige of brokkelige muren en nieuw pleister, bijvoorbeeld op gestucte muren en plafonds, worden het best voorbereid met Wall Primer Sealer. Deze Wall Primer Sealer neemt de poreusheid van het oppervlak in, en zorgt voor een uniforme basis waarop al onze afwerkingen op waterbasis kunnen worden aangebracht. Als u verft over een aanwezige verfafwerking, dient u alle loszittende en afbladderende verf te verwijderen, het oppervlak te ontvetten en daarna schoon te maken met zuiver water. 

Kleurenkaart

Een kleurenkaart van Little Greene is gratis af te halen in onze winkel.

Uit eigen voorraad leverbaar

Alle verven worden op onze eigen originele Little Greene verfmengmachine gemengd en uit eigen voorraad geleverd. Bestellingen kunt u heel eenvoudig doen via onze webshop. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel, zodat wij u een passend advies kunnen geven over de verf en de kleuren.

 

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties. Wij zijn in het bezit van een Little Greene verfmengmachine. Alle verven worden uit eigen voorraad geleverd.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel