per pagina
Sorteer op
    1 - 50 van 70 resultaten
  • 1
  • 2

Rebel Walls is gespecialiseerd in op maat gemaakte wallpapers. Rebel Walls is een jong Zweeds bedrijf, uniek in zijn soort,  met prachtig designbehang.  Het behang wordt geheel op maat gemaakt voor €  45,00 per m2. Het behang is zeer makkelijk aan te brengen met banen van 45 cm breed en gratis behanglijm bij uw bestelling. Levertijd een week.

Op onze webshop ziet u een kleine greep uit de collectie, in onze winkel zijn alle collectieboeken van Rebel Walls of bekijk de gehele collectie op: 

https://rebelwalls.com/nl?&ref=bogermanverfenbehang.nl

Bent u tot een keuze gekomen, meet uw muur op, geef de maten aan ons door en wij mailen u vrijblijvend een prijsopgave door. Mail naar: info@bogermanschilders.nl

Tot mails, Ingrid Bogerman

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel