Rijksmuseum collectie

Artikel 19 van 21

Creative Lab Amsterdam behangcirkel Never Ending Story

€ 112,50 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Levertijd Creative Lab Amsterdam plusminus 7 werkdgn

√ Behangspeciaalzaak van de regio

 

Creative Lab Amsterdam behangcirkel Never Ending Story

 

Verkrijgbaar in drie afmetingen:

  • Behangcirkel 1: 95 cm (2 banen) € 112,50
  • Behangcirkel 2: 120 cm (3 banen) € 147,50
  • Behangcirkel 3: 142,5 cm (3 banen) € 164,50

Kwaliteit:

  • Vliesbehang met een matte afwerking
  • Droog verwijderbaar
  • Materiaal geschikt voor in huis
  • Wordt per klant op bestelling gemaakt en kan dus niet retour
  • Levertijd plusminus 7 werkdagen

About the design: NEVER ENDING STORY

De fijngetekende bloem- en dierfiguren van oude meesters van het Rijksmuseum, onder andere Anselmus de Boodt (1552-1612) en Robert Jacob Gordon (1743-1795) spelen de hoofdrol in het design. Ze komen verhalen uit het verleden samen in dit hedendaags design en krijgen de werken opnieuw een plek in de spotlights. De weelderige bloemenkrans is het middelpunt van het design. Je kan er eindeloos naar blijven kijken en je zal steeds nieuwe details ontdekken. Door er naar te kijken, maak je als het ware een tijdsreis tussen 16de en 19de eeuw. Elk van deze kunstenaars had een eigen visie op de wereld en legde de flora en fauna op zijn eigen manier vast. Het is een bont gezelschap van meesters die meer dan alleen schilderijen & tekeningen maakten.

Creative Lab Amsterdam is opgericht door Heleen van Nierop en Nienke van der Leer en ontwikkelt sinds 2016 behang en stationery producten van hoge kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit papier en van ambachtelijke druktechnieken. Het label straalt energie en professionaliteit uit en de producten ademen kwaliteit. Waar Nienke voornamelijk het zakelijke deel op zich neemt, ontstaan de prints 'from scratch' in het creatieve brein van ontwerpster Heleen. Elk jaar lanceert Creative Lab Amsterdam een behangcollectie en een stationery collectie. In deze behangcollecties verkopen zij 'murals' in standaardformaten en behangcirkels
Ze werken met hoog kwalitatief vliesbehang met een matte afwerking van 160gr/m2. Ze produceren in Nederland. Behang wordt per klant op bestelling gemaakt en kan dus niet retour. Levertijd 7 werkdagen.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel