-26%

Artikel 5 van 6

Boonstoppel Garantie Exqua d'Or Hoogglans

€ 116,95 € 87,00 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Uit eigen voorraad leverbaar

√ Boonstoppel Verf specialist van de regio

 

Boonstoppel Garantie Exqua d'Or Hoogglans

Hoogwaardige, hoogglanzende, luchtdrogende lakverf voor buiten op basis van met siliconen gemodificeerde alkydhars.

Heeft een zeer hoge glans, een lang glansbehoud en een zeer hoge duurzaamheid. Voor het aflakken van hout en het aflakken van metaal dat reeds is voorzien van een roestwerend grondverfsysteem.

Toepassingsgebied: Aflakken van hout gegrond met Garantie Exqua d’Or Grondverf. Het afschilderen van reeds in voldoende laagdikte gegrond geveltimmerwerk. Voor het aflakken van metaal dat is voorzien van een roestwerend grondsysteem. Het overschilderen van bestaande intact zijnde, gereinigde en geschuurde verflagen.

Kenmerkende eigenschappen: Zeer hoge duurzaamheid. Zeer hoge glans en lang glansbehoud. Uitstekende dekking en kantendekking. Soepele verwerking. Superieure vloeiing.

Verpakking: 1 liter

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is dealer van Boonstoppel Verf 

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel