Vorige Artikel 18 van 52 Volgende

Little Greene behang Carlton House Terrace - Valentine

€ 164,50 (inclusief btw)

Little Greene London Wallpapers V

Little Greene Carlton House Terrace behang Valentine

Rol: 0,52 x 10 mtr.

Patroon: 30.5 cm

Lijmadvies: Perfax roll on

Dit behang, een flamboyant ontwerp met pauwenveren, werd gevonden op de zolders van 18 Carlton House Terrace, een prachtige rij huizen met stucwerk en uitzicht op The Mall in Londen. Oorspronkelijk gedrukt in groen op een gele achtergrond, drukt de geprinte techniek die wordt gebruikt om het na te maken nauwkeurig het gevoel van het origineel weer, terwijl een oordeelkundig vleugje kleur in de veer iets biedt waarop een hedendaags schema kan worden verankerd.

Te combineren met  Little Greene kleuren:

Shirting 129, Dorchester Pink 213, Carmine 189

 

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2023 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel