Artikel 29 van 32

Little Greene behang Stitch - Twine

€ 159,00 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Levertijd 1-5 werkdagen

√ Little Greene specialist van de regio

 

Little Greene Archive Trails behang Stitch - Twine

Rol:  0,52 x 10 mtr.

Patroon: 40.5 cm

Lijmadvies: Perfax roll on 

Stitch - Twine: te combineren met de Little Greene verfkleuren: Clockface 81, Portland Stone - Deep 156 en Pearl Colour - Dark 169

Stitch: 'Stitch' werd geïnspireerd door geborduurde chintz katoen. Meanderen (stippen) was populair voor borduursels en bedrukking, vooral in een tijd waarin blokdruk als statussymbool werd beschouwd. In het einde van de 19e eeuw en voor een groot deel van de 20e eeuw werden sierlijke patronen in huis gezien als opvallende tekenen van rijkdom en geassocieerd met welvaart. Dit behangpapier is gemakkelijk te combineren met verfkleuren en andere elementen in de ruimte dankzij het gebruik van twee drukkleuren.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel