Artikel 7 van 32

Little Greene behang Darwin - Jeune

€ 251,00 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Levertijd 1-5 werkdagen

√ Little Greene specialist van de regio

 

Little Greene Archive Trails behang  Darwin - Jeune

Rol:  0,52 x 10 mtr.

Patroon: 98 cm

Lijmadvies: Perfax roll on 

Darwin - Jeune: te combineren met de Little Greene verfkleuren: Linnet 89, Citrine 71 en Theatre Red 192

Darwin: 'Darwin' vormt één van de belangrijkste recente acquisities van de Whithworth Art Gallery en zorgt voor een plotwending in het verhaal; dit voorbeeldige Engelse stuk werd namelijk teruggevonden in een huis in Aix-en-Provence in Frankrijk. De exotische scene is een trouwe imitatie van een typisch 18e eeuws handgeschilderd Chinees stuk, maar de belastingstempel die nog zichtbaar is op de achterkant van de originele verpakking toont onomstotelijk aan dat het van Engelse origine is. De interpretatie van de kleuren in het 'Serein'  kleurenschema lijken veel op die van het origineel; een verrassend (en schitterend) goed bewaard archiefstuk.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel