De volgende betalingsmogelijkheden heeft u bij Bogermanverfenbehang:

  1. iDEAL
  2. Vooraf overmaken
  3. Betaling bij afhalen

iDEAL                                                                         

Wat is iDEAL?

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen per direct afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bogermanbehang gebruikt een tussenpersoon voor een veilige en simpele betalingsmanier die op vele webwinkels wordt toegepast. Via www.mollie.nl kunt u een kijkje nemen bij onze tussenpersoon.

Welke voordelen heeft iDEAL voor u?

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING bank, Rabobank of SNS Bank.

Hoe werkt iDEAL op onze site?

U plaatst een bestelling op onze website. Bij het afrekenen van de bestelling moet u een betalingsmethode aangeven. Hier kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het invullen van uw persoonlijke gegevens moet u een keuze maken bij welke bankier u aangesloten bent voor internetbankieren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij als webwinkelier worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Vooraf overmaken 

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag van de bestelling aan ons over te maken. Op het moment dat de betaling bij ons is binnengekomen, verwerken wij de order en zal het zo spoedig mogelijk uw kant opkomen. Wij willen u wel erop attenderen dat u niet moet vergeten uw ORDERNUMMER te vermelden bij het overmaken van het totaalbedrag. Dit ordernummer verkrijgt u pas op het moment dat u alle gegevens correct heeft ingevuld bij het afrekenen van uw winkelmandje.

U kunt het totaalbedrag naar het volgende toesturen:

Rabobank rekening:NL13 RABO 0325 9098 30 
BIC:RABONL2U
Ten name van:Schildersbedrijf Bogerman
Plaats:Hazerswoude-Dorp (NEDERLAND)

LET OP: VERGEET UW ORDERNUMMER NIET TE VERMELDEN 

Betaling bij afhalen

Als derde en laatste betalingsoptie kunt u ervoor kiezen om de betaling af te ronden op het moment dat u het artikel bij ons komt ophalen. Uiteraard wordt er op dat moment géén verzendkosten in rekening gebracht. 

U kunt uw order ophalen bij het volgende adres:

Bogerman Verf & Behang

Dorpsstraat 112 

2391 BM Hazerswoude-Dorp

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel