Artikel 37 van 117

Painting the Past verf BO10 Soft Sand

€ 8,95 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Painting the Past verkooppunt

√ Verfspecialist van de regio

 

Painting the Past verf BO10 Soft Sand

 

Matt Emulsion van Painting the Past is een zeer matte watergedragen muurverf met veel krijt (Matt Emulsions). Toepasbaar op zowel muren als op plafonds. De krijtachtige matte afwerking geeft een bijzondere diepte in de kleur. De verf van Painting the Past komt het mooiste uit als het in twee lagen wordt aangebracht. De onderlaag moet droog en stofvrij zijn. Wanneer je een sterk zuigende ondergrond hebt dan adviseren wij de muur voor te strijken met een speciale voorstrijk. Wanneer je de verf aanbrengt met een vachtroller krijgt de wand een mooi glad resultaat. Verf je met een blokkwast dan zie je lichte kwaststrepen. Gebruik hiervoor dan een zogenaamde "sleepkwast". Inhoud 2,5 liter. Rendement 25-30 m².

 

Matt van Painting the Past is een matte verf op waterbasis voor hout en metaal. Ideaal voor gebruik binnenshuis. Te gebruiken op hout, mfd en radiatoren in uw interieur. Deze matte verf op waterbasis is net zo mat als de muurverf Matt Emulsion van Painting the Past. Deze matte verf op waterbasis zal minder vloeien dan de traditionele verf op terpentinebasis. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken zichtbaar blijven wat het traditionele uiterlijk van de verf versterkt en behoort bij dit type verf. Inhoud 0,750 liter. Rendement 10 m².

 

Eggshell van Painting the Past is een zijdeglans verf op waterbasis voor hout en metaal. Ideaal voor gebruik binnenshuis. Te gebruiken op hout, mdf en radiatoren in uw interieur. De Eggshell heeft een lichte glansgraad en is daardoor aan te bevelen op deuren en keukens. Deze verf op waterbasis zal minder vloeien dan de traditionele verf op terpentinebasis. Na het schilderen met een kwast kunnen de kwaststreken zichtbaar blijven wat het traditionele uiterlijk van de verf versterkt en behoort bij dit type verf. Inhoud 0,750 liter. Rendement 10 m².

 

Creëer een warme sfeer in uw huis met deze unieke verf van Painting the Past.

Wilt u meer weten of heeft u vragen over onze actuele voorraad, neem dan even contact met ons op. Belmail of app ons. Wij horen u graag!

 

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Painting the Past. 

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel