Vorige Artikel 7 van 45 Volgende

Little Greene behang Volières - Masquerade

€ 148,00 (inclusief btw)

Little Greene National Trust Papers III  behang Volières - Masquerade

Rol: 0,52 x 10 mtr.

Patroon: 53.5 cm. 

Lijmadvies: Perfax roll on 

Volières - Masquerade: te combineren met de Little Greene verfkleuren: Masquerade 334, Ashes of Roses 6 en Etruria 326

Volières: Een meer hedendaagse vondst is dit behangpapier met duiven, linten en bloemen in de stijl van de 50's. Het is een herbewerking van een 18e eeuws ontwerp. Het werd gevonden in Oxburgh en een archieffoto onthulde de locatie van dit behang in de privévertrekken van de familie, boven in één van de slaapkamers. Het behang zou een zichtbare herinnering zijn geweest aan de laatste dagen dat Oxburgh in handen van de familie was, aangezien het landhuis slechts enkele maanden na de productie van het papier te koop werd aangeboden. Het oorspronkelijke zachtroze is gereproduceerd in de kleuren van Little Greene, naast vier meer hedendaagse kleurencombinaties.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverfinterieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2023 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel