Artikel 11 van 204

ARTE Icons Symbiosis 85562

€ 69,00 (inclusief btw)

√ Gratis verzending vanaf € 75,00

√ Vakkundig advies

√ Levertijd ARTE behang 3-5 werkdagen

√ Behangspeciaalzaak van de regio

 

ARTE behang Icons collectie Symbiosis 85562

 

Behang op vlies

Rol: 0,90 mtr breed, prijs per meter, leverbaar op afsnijding

Verspringende aanzet 90/45 cm

Lijm voor vliesbehang zoals Arte Clearpro

Muur inlijmen

 

Icons charmeert door haar veelzijdigheid aan materialen; stuk voor stuk vaste waarden in het interieur zoals segrijnleder (galuchat), bouclé stof, metaalaccenten of rotan. De toepassing van deze evergreens op de muur is echter uiterst verrassend en origineel. Typerend zijn de diverse geometrische patronen die een opvallend blokkenmotief naar voren schuiven. Niet alleen de warme materiaalmix is een verrassende factor, ook de variërende lichtinval en het spel van mat en glans geven een extra luxueuze dimensie.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel