Artikel 3 van 54

Eijffinger Waterfront 300802

€ 69,95 (inclusief btw)

Eijffinger Waterfront 300802

 

Laat je gedachten meevoeren door de wind en droom weg bij de eindeloze schittering van het water. Maak je hoofd leeg en kom helemaal tot rust.
 
Waterfront is een collectie die verstild is in het moment. Gedroogde veldbloemen in zeefdruk, het verfijnde patroon van een kievitsei op een matte achtergrond. Woeste wolkenluchten, schuimkoppen op het wateroppervlak. De rimpeling van het water, zacht glanzend in reliëf. Zwierende bladeren en subtiel glinsterende lijnen in het veld. Wallpowers met wuivende halmen, golven in aquarel, overvloeiende kleurlagen en een boeket van gedroogde grassen.
 
Het behang uit deze collectie lijkt door de natuur zelf geschilderd te zijn. Van een zachte celadon tot vergrijsd indigo en van salie- tot mosgroen, terra en oker; de elementen lucht, water en aarde vormen samen het kleurenpalet. Waterfront van Eijffinger brengt het buitenleven naar binnen, als een bries frisse lucht.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is Premium Dealer van Eijffinger. Alle behangcollecties van Eijffinger kunt u in onze winkel vinden . 

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behang, verf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

 

© 2011 - 2024 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel