Vorige Artikel 4 van 139 Volgende

Marrakech Walls

€ 140,00 (inclusief btw)

Pure & Original Marrakech Walls is eenvoudig zelf aan te brengen. Het oppervlak voelt zijdezacht aan en is zeer mat met een betonlook uitstraling. De uitstraling wordt vooral bepaald door de wijze van aanbrengen.

Benodigdheden:

- Kwast of roller voor de WallPrim Pro

- Pure & Original spatel voor de Marrakech

- Pure & Original WallPrim Pro

- Pure & Original Marrakech Walls

Stap 1. Breng één laag WallPrim Pro aan op de gehele wand. Laat minimaal 4 uur drogen.

Stap 2. Bij meerdere blikken Marrakech van dezelfde kleur, dienen deze samen gemengd te worden in één grote bak om kleurverschillen te voorkomen. Bestel voldoende dit ook om kleurverschillen te voorkomen.

Zet een volle laag Marrakech Walls op met een blokwitter of vachtroller. Enkele minuten laten drogen en vervolgens met de Marrakech spatel bewerken. 

Stap 3.  Na droging schuren met korrel 400 of hoger. Nadien goed afstoffen en opschrapen met de Marrakech spatel.

Stap 4. Na 7 dagen eventueel afwerken met de Dead Flat Eco Sealer.

Optie: De Marrakech Walls opzetten middels meerdere lagen. Dit zal een iets donkerder, meer wolkerige, uitstraling geven. Na droging schuren met korrel 400 of hoger. Nadien goed afstoffen en opschrapen met de Marrakech spatel. Daarna eventueel afwerken met de Dead Flat Eco Sealer.

Zet altijd eerst een testvlak op!

Let op: De kleur en de uiteindelijke uitstraling varieert naargelang de zuigkracht van de ondergrond en de manier van aanbrengen. Voor een juiste weergave van de kleur en het effect, altijd eerst een testvlak plaatsen. Sterk poederige ondergronden of nieuw gestucte wanden deze altijd eerst voorbehandelen met een fixeer. Wij adviseren de Marrakech Walls aan te brengen op een zo glad mogelijke bij voorkeur nieuw gestucte wanden. 

Bij vergelijking met een kleurstaal, kunnen lichte kleurafwijkingen mogelijk zijn Dit door de natuurlijke materialen in de Marrakech Walls. De kleur en het karakteristieke van Marrakech Walls is dat deze varieert naar gelang de zuigkracht en de manier van aanbrengen. Voor een juiste weergave van de kleur en effect, altijd eerst een testvlak maken. 

Om het oppervlak waterdicht te maken minimaal 2-3 lagen Sealer aanbrengen De Marrakech Walls moet geheel verzadigd zijn en geen water meer opnemen. De Marrakech Walls blijft mat, maar er kan iets minder uitstraling in kleurnuances ontstaan. Let op: Aanbrengen van te dikke lagen, of onregelmatig opzetten, kan (met name op donkere kleuren), leiden tot een wit waas. 

Kleuren zijn volgens de Pure & Original kleurenkaart. Door invloed van temperatuur, ondergrond en luchtvochtigheid kan men verkleuring krijgen van het behandelde oppervlak. Dit is typisch Marrakech Walls. Deze verf kan door de ondergrondeigenschappen, de weerbelasting en schadelijke stoffen uit de atmosfeer vervroegd verweren. Dit is typisch aan het natuurlijke materiaal en is dus geen productfout. 

Rendement: 5-7 m2 p.liter.

© 2011 - 2023 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel