Vorige Artikel 1 van 139 Volgende

Classico - Krijtverf

€ 49,45 (inclusief btw)

Pure & Orginial Classico Krijtverf is een bijzondere krijtverf, die bekend staat om zijn unieke, fluweelpoederige en matte uitstraling.

Breng de krijtverf aan met een langharige blokkwast of roller. Verdunning is doorgaans niet nodig. Schilder niet in direct zonlicht. Schilder vanuit een droog oppervlak naar een nat, reeds geschilderd oppervlak. Voor gebruik goed roeren en controleer de kleur. 

De Classico is een krijtverf, ontwikkeld op basis van de meest duurzame en milieuvriendelijke technieken van dit moment. Deze krijtverf is gemaakt met natuurlijke pigmenten. De toevoeging van krijt zorgt voor de zeer matte poederachtige uitstraling van de verf. De samenstelling van deze krijtverf met de natuurlijke pigmenten geeft een zeer diepe intense volheid in kleur. 

Op vlakken die al geschilderd zijn met muurverf is het rechtstreeks opbrengen van de Classico mogelijk. Op  kale ondergronden of nieuw gestucte wanden is het aan te raden eerst een voorstrijk aan te brengen en daarna twee lagen Classico. 

Krijtverf is licht afwasbaar en zeer poreus en zal dus snel water en vet opnemen. Rechtstreeks water en of veel condens kan watersporen achterlaten. Om dit te voorkomen is het mogelijk de verf te verzegelen met de Pure & Original Dead Flat Eco Sealer. Daarna kun je het oppervlak reinigen. 

Let op: Aanbrengen van te dikke lagen Dead Flat Eco Sealer, of onregelmatig opzetten, kan (met  name op donkere kleuren) leiden tot een witwaas. U dient een droogtijd van 2-3 dagen in acht te nemen van de krijtverf vooraleer de Dead Flat Eco Sealer opgebracht kan worden.

© 2011 - 2023 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel