Vorige Artikel 10 van 25 Volgende

L'Authentique betonlook Cognac

€ 20,00 (inclusief btw)

Foto 1: L'Authentique betonlook Cognac

De ondergrond dient droog, vast, niet sterk zuigend en schoon te zijn. Vetaanslag en andere verontreinigingen volledig verwijderen met een ontvetter. Sterk zuigende ondergronden eerst in voldoende mate behandelen met een voorstrijkmiddel van L'Authentique en voldoende laten drogen. Vervolgens een laag Betonlook Primer Wit van L'Authentique met roller of kwast aanbrengen. Daarna de Betonlook verf. De Betonlook verf voor gebruik zo min mogelijk roeren. De Betonlook verf kruislings of in banen opbrengen, afhankelijk van het gewenste eindresultaat. (foto 2)

Rendement Betonlook primer: 10-12 m2 per liter. Rendement Betonlook verf 17-20 m2 per liter.

Foto 3: L'Authentique betonlook Cognac aangebracht op primer in de kleur Cognac

De ondergrond dient droog, vast, niet sterk zuigend en schoon te zijn. Vetaanslag en andere verontreinigingen volledig verwijderen met een ontvetter. Sterk zuigende ondergronden eerst in voldoende mate behandelen met een voorstrijkmiddel van L'Authentique en voldoende laten drogen. Vervolgens een laag L'Authentique Betonlook Primer in de kleur van de Betonlook met roller of kwast aanbrengen. Daarna de Betonlook verf. De Betonlook verf voor gebruik zo min mogelijk roeren. Bij deze techniek is er de platte betonlook kwast gebruikt (foto 4). Zie ook het Youtube filmpje voor instructie.

Rendement Betonlook primer: 10-12 m2 per liter. Rendement Betonlook verf 17-20 m2 per liter.

Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12.00 uur worden dezelfde dag verwerkt en verstuurd.

 

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collecties. Bogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van L'AuthentiqueL'Authentique is een prachtige kwaliteitsverf lakkenkrijt- en kalkverven en betonlook. Alle verven worden uit eigen voorraad geleverd

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2022 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel