Vorige Artikel 33 van 58 Volgende

Little Greene behang Old Gloucester Street - Chapter

€ 158,00 (inclusief btw)

Little Greene London Wallpapers IV behang Old Gloucester Street - Chapter

Rol:  0,52 x 10 mtr.

Patroon: 64 cm

Lijmadvies: Perfax roll on 

Old Gloucester Street - Chapter: te combineren met de Little Greene verfkleuren: Wood Ash 229, Mortar 239 en True Taupe 240

Old Gloucester Street: Elk afzonderlijk paneel binnen dit ontwerp bevatte oorspronkelijk een overdadige voorstelling, wat een weerspiegeling is van de vindplaats, in Bloomsburry, een rijk gebied met een sprekende geschiedenis. Door de overbodige details te verwijderen blijft een ongepolijst, maar elegant trompe l'oeil houtpaneeleffect over dat op traditionele wijze kan worden aangebracht op alle wanden in een ruimte of, voor een tijdlozer, strakker effect, op een enkele wand in een moderner interieur.

 


BOGERMAN VERF & BEHANG


Bogerman Verf & Behang is gevestigd in het gezellige Hazerswoude-Dorp. Eigentijds, warm en trendy zijn woorden die goed passen bij onze collectiesBogerman Verf & Behang steekt veel tijd en energie in het updaten en tijdig wisselen van de collecties.

Bogerman Verf & Behang is sterdealer* van Little Greene Paint & Paper.  Wij zijn trots om dit mooie merk  te mogen voeren. Little Greene staat bekend om zijn mooie matte kleuren en hoogwaardige behangcollecties

Kom gerust eens langs in onze winkel aan de Dorpsstraat voor behangverf, interieurideeën en kleuradvies. Iedereen met kleine of grote plannen voor zijn interieur nodigen we van harte uit. Wilt u in alle rust een uitgebreid kleuradvies dan kan dat ook op afspraak in de avonduren. Wij zien u graag!


 

© 2011 - 2023 Bogerman Verf & Behang | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel